Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miley kapcsolatai

2009.02.28

Miley kapcsolatai
 
 
 

Ashley Tisdale
 

Miley és Ashley a legjobb barátnők,habár van pár év külömbség köztük.Sok sorozatban,filmben vagy interjúban szerepeltek már együtt.Miley pl. a HSM második részében és a The Suite Life of Zac and Cody-ban is szerepelt.De nem csak Miley,hanem Ashley is hivatalos volt egy részre a Hannah Montana sorozatnak,mivel mind a ketten a Disney Channel csatornánál dolgoznak.Kedvenceink nem csak a színészetben, hanem a zenében is megcsillogtatták tehetségüket egyaránt.Ők szinte a leghíresebbek ennél a csatornánál.

 
 http://snagwiremedia.com/wickedyouth/jonas_brothers02-thumb-400x300.jpg
 

Jonas Brothers
 


Miley és a Jonas Brothers tagjai Joe,Nick és Kevin közeli barátságban állnak egymással.2007-ben a Jonas Brothers fellépett Miley előzenekaraként, 2008-ban pedig együtt mentek turnézni a The Best Of Both Worlds című koncert turnéra.Miley és Nick szerelmi kapcsolatáról gyakran voltak tele az újságok,de Miley és Nick eddig mindent tagadtak.Az egyszer biztos,hogy több volt köztük,mint barátság.A Jonas Brothers többek között a Hannah Montana-ban, Miley sorozatában is feltűntek és még egy közös számot is felénekeltek a sorozat kedvéért.

 
 
 

Vanessa Hudgens
 

Vanessa Miley egyik legjobb barátnője.Mindketten a Disney Channel-nél dolgoznak és itt is ismerték meg egymást.Nagyon hasonló a stílusuk és sok időt szoktak együtt tölteni.Sokszor egymásnál alszanak és pizsipartykat
  tartanak Ashley Tisdale-el.Miley a HSM 2 forgatásán is szerepelt,így a forgatások alatt még többet lehettek együtt.

 
http://www.blog-city.info/en/img4/4871_emily-osment-300b101006.jpg

Emily Osment
 

Miley és Emily a Hannah Montana forgatásán ismerkedtek meg, és akárcsak a sorozatban, az életben is nagyon jó barátnők.Emily csak egy évvel idősebb mint Miley, úgyhogy rengeteg közös témájuk van.Sokszor szoktak együtt bulizni, és most is együtt forgatják a Hannah Montana film változatát.

 
 
 

Selena Gomez
 

Miley és Selena rivalizálásával vannak tele az újságok szinte mindenhol, habár Mileyék mindig azt nyilatkozták,hogy köztük nincs semmi konfliktus, ennek ellenére mindenki tudja ők nem a legjobb barátnők.Selena többször megjelent már Miley sorozatában,a Hannah Montana-ban.És micsoda meglepetés! Ebben a show-ban is riválisokat alakítanak. Ezek mellet Miley volt barátja, Nick Jonas most Selena barátja és sokszor Selená-t emlegetik az "új Miley" -ként.Hát én nem tudom ez hogy eshet Miley-nak, de ki tudhatja mi történik a színfalak mögött? Selena énekes és színésznői adottságokkal is rendelkezik, s ő is a Disney Channel egyik sikeres sorozatában, a Wizards Of Waverly Place-ben szerepel.Ezenkívül nem sokára megjelenik a filmje, amiben Drew Seeley lesz a partnere.

http://cm1.theinsider.com/media/0/104/58/DemiLovato4.0.0.0x0.300x450.jpeg 
Demi Lovato

Selena éa Demi igen jó barátnők.Sok újság azt írja,hogy Demi és Selena utálják Miley , de szerintem ez nem igaz!!Ha utálnák Mileyt ,akkor nem mentek volna el a Hannah Montana: the movie premierjére!

 
 
 

Hilary Duff
 

Hilary Duff Miley példaképei közé tartozik, és kedvenc énekesnője is. Mileyt egy interjú során azzal a meglepetéssel ajándékoztak meg, hogy felhívták Hilary-t telefonon,hogy Miley beszélhessen vele. Miley nagyon nagyon boldog volt.Ezekután még egy díjátadón is találkoztak,ahol rengeteg közös képet is csináltattak.