Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


interjú miley-val

2008.10.19
SZIA MILEY! Áruld el nekünk, melyik az a dal, amelyikre önkéntelenül is felpattansz és táncra perdülsz?

Talán a Just Like You, mert az olyan jó kis húzós dal. Arról szól, hogy a popsztár is ugyanolyan hétköznapi lány. Nekem jó érzés tudni, hogy mindenki pont olyan mint a másik ember.


Ki kapja a legtöbb rajongói levelet; Miley Cyrus, Hannah Montana vagy Miley Stewart?

Miley Cyrus nagyon sok levelet kap. Hannah Montana pedig a dalaival kapcsolatban kap rengeteg visszajelzést, észrevételt. Úgyhogy naggyából egyenlő az állás. Hannah - nak mindog a kedvenc sorukat küldik a rajongók egy-egy dalból. Szuper dolog tudni, mi tetszik az embereknek. Néha Miley Stewart is kap egy-egy levelet, vagy fényképet, hogy adja át Hannah Montana - nak.

 
Mi a legjobbés a lergosszabb abban, ha valaki az édesapjával dolgozik?

A legrosszabb, mikor autóban vagyunk. A leglényegtelenebb dolgokról képes beszélgetni, amit csak életemben hallottam, és a létező legidétlenebb zenét játssza. Nem is tudom, miféle muzsika az. Ilyenkor mindig azt szoktam mondani: "Igen, Papa. Ez csodás. Tényleg." Szóval ez a legrosszabb. A legjobb pedig, hogy ezen az egész utazáson együtt vehetünk részt és egész nap együtt vagyunk. Ezt nagyon élvezem.

 
Könnyű vagy nehéz két különböző szerepet eljátszani?

Nem túl könnyű. Az ember a jelenet közepén a fejéhez kap: "Ki vagyok most? Kinek kellene lennem? Ki gondol mit?", szóvan ilyen. Néha kicsit zavaros, de azért élvezem.

 
Hogy tudod megoldani, hogy egyszerre forgatsz, suliba jársz és még efféle kérdésekre is válaszolnod kell?

Tini lányként elég nehéz ezt mind egyensúlyban tartani. Ha fellépés van, ott hangerő kell, rohangálni kell, kész őrület. Aztán a sulibam meg csendben kell ülni és figyelni. Elég nehezemre esik ott nyügottan ülni.

 
És mit csinálsz olyankor, amikor van egy kis szabadidőd?
Otthon vagyok, többnyire dalokat szerzek, gitározom vagy a húgommal és a családommal lófrálok.